Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Diada de les Colles de l’Eix, primer acte del nou alcalde Miquel PueyoHa seguit l’actuació dels Tirallongues de Manresa, els Sagals d’Osona i els Marrecs de Salt, convidats pels Castellers de Lleida, des de la Paeria


L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha participat aquesta tarda, en el primer acte després de ser elegit nou paer en cap de la ciutat, en la 21a Diada de les Colles de l’Eix, que s’ha fet a la plaça Paeria i que ha aplegat els Tirallongues de Manresa, els Sagals d’Osona i els Marrecs de Salt, a més dels Castellers de Lleida.

En finalitzar l’actuació, el paer en cap ha felicitat a les colles participants i ha rebut els seus caps al despatx noble de la Paeria, desitjant-les-hi molts èxits en aquesta temporada.

La Diada de les Colles de l’Eix és una trobada anual en què participen les colles castelleres de les quatre ciutats més importants, connectades per aquesta infraestructura de comunicacions.

Després de l’actuació d’avui, les quatre colles tenen previst sopar juntes a la seu dels Castellers de Lleida i en acabar gaudiran de música en viu una bona estona. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats