Lleida
6/10° C (pluja)
97% 26 km/h


La guitarra clàssica de Ferran Talarn arriba al Garrigues Guitar FestivalAquest dissabte (21.00 hores) al Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles


L'Espai Saó del celler lleidatà serà l'escenari del concert del prestigiós guitarrista català, en el marc del festival dedicat a l'artista de la Granadella Emili Pujol.

Aquest cap de setmana, la vuitena edició del Garrigues Guitar Festival. Memorial Emili Pujol, ofereix dues propostes de qualitat. Dissabte, a partir de les 21.00 hores, l'Espai Saó del celler Mas Blanch i Jové a la Pobla de Cérvoles, acollirà el recital del prestigiós guitarrista clàssic nascut a Amposta Ferran Talarn.

Ferran, músic format a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) en guitarra clàssica amb el macedoni Zoran Dukic i que va realitzar un màster en interpretació de guitarra a Maastricht amb l'italià Carlo Marchione, ha obtingut més de 20 guardons a nivell nacional i internacional. En aquesta ocasió, oferirà un concert construït al voltant de compositors com Falla, Piazzolla, Turina, Mompou o Montsavatge. La vetllada es completa amb una visita a la Vinya dels Artistes (19.00) i un berenar amb tast de vins (20.00). El preu de l'entrada és de 10 euros -8 anticipada al web de la celler-.

D'altra banda, demà divendres dia 2, a partir de les 20.00 hores, l'església de Sant Miquel de Granyena de les Garrigues acollirà el concert Cançons de maig. D'amors i neguits, amb la soprano Mireia Tarragó i el guitarrista clàssic Bernardo Rambeaud.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats