Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


La llegenda del còmic Stan Lee mor als 95 anysVa ser el creador de personatges com Spiderman o Hulk a l'editorial Marvel.


La llegenda del còmic Stan Lee, el responsable d'emblemàtics personatges com Spiderman o Hulk, ha mort avui a Los Angeles (EUA) als 95 anys , ha informat el mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ.

"El meu pare va estimar tots els seus fans. Va ser l'home més decent i gran", va dir a TMZ Joan Celia Lee, filla de l'artista.

Les primeres informacions asseguren que Lee (Nova York, 1922) va ser traslladat a primera hora del matí des del seu domicili a Hollywood Hills a un hospital de Los Angeles, on va morir.

 

Colós de les vinyetes nord-americanes i referència imprescindible de la cultura popular en l'últim mig segle des de l'editorial Marvel, Lee va crear a més altres famosos personatges com Els Quatre Fantàstics, Iron Man, The X-Men o Daredevil

L'autor havia patit nombrosos problemes de salut en els últims temps i havia perdut el 2017 a Joan Lee, la dona amb qui va estar casat durant gairebé set dècades.

 

Les exitoses adaptacions cinematogràfiques de Marvel, en què Lee sempre es reservava un petit i humorístic cameo, havien portat a l'artista de tornada als focus dels mitjans de comunicació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats