Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L’art modern i els reptes de la ciència, eixos del nou curs al CaixaForumEl centre lleidatà compleix 30 anys i proposa un programa ampli i variat


La programació de la nova temporada de CaixaForum anirà més enllà de les exposicions, amb una oferta àmplia i global que inclourà música, tallers i cinema, entre altres.

CaixaForum Lleida celebra aquest 2019 dues fites molt importants. Per un costat, celebra el centenari de l’edifici ideat per l’arquitecte Francesc Paula Morera i Gatell i per l’altre es compleixen 30 anys des que aquesta antiga sala de cinema es va convertir en el punt de referència de l’activitat cultural de Lleida i el territori.

Per commemorar-ho, CaixaForum ha dissenyat per aquest nou curs un programa d’activitats multidisciplinari i innovador. La nova temporada anirà més enllà de les exposicions i inclourà una oferta d’activitats àmplia i global que inclourà música, arts escèniques, cinema, conferències, debats, jornades socials i activitats educatives i familiars.

La programació arrencarà amb l’exposició Experiment any 2100. Que ens espera a la terra del futur?, una proposta que vol endinsar els visitants en l’aventura d’explorar, sempre des d’un punt de vista científic, com pot ser el nostre futur. Aquesta s’inaugurarà el 26 de setembre i es perllongarà fins al 23 de febrer del 2020. L’altra exposició és Les avantguardes històriques, 1914-1945 (del 19 de març al 12 de juliol), mostra que reuneix les principals figures de l’escena creativa de les primeres dècades del segle XX.

Altres activitats destacades són el festival NanoArts, els cicles Trobades amb... o l’espectacle de producció pròpia Papagueno & Cia, que proposa un recorregut per les  òperes més famoses de Mozart.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats