Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


L'Aula de Teatre celebra amb una festa el seu 38è aniversariLa companyia El Sidral representarà el seu espectacle 'JugaJoglars'


L’Aula Municipal de Teatre de Lleida està immersa en les celebracions del seu 38à aniversari, que tindrà com a acte central una festa oberta a la ciutadania el proper dijous 21 de novembre.

La Plaça Esteve Cuito i el Teatre de l’Escorxador seran els escenaris on es desenvoluparà una festa d’aniversari en què l’Aula de Teatre pretén d’apropar-se al barri i a la ciutat i donar-se a conèixer al públic, que podrà gaudir de manera gratuïta de diferents activitats.

La cita arrenca a les 17.30 hores a la Plaça Esteve Cuito amb el tradicional berenar amb coca i xocolata, gentilesa de PlusFresc Supermercats, que donarà pas a l’actuació de la companyia El Sidral, a la mateixa plaça a partir de les 18.15 hores. Els lleidatans oferiran el seu JugaJoglars, un espectacle d’animació infantil, d’una durada d’uns 50 minuts, en què combinen les tonades més populars amb jocs per a totes les edats per explicar algunes de les llegendes més secretes del Pirineu.

La festa finalitzarà a la sala 1 del Teatre de l’Escorxador amb un escenari obert, en el qual participaran alumnes, exalumnes i professorat de Teatre per a Joves i Adults de l’Aula de Teatre. Els participants hauran de preparar un peça de qualsevol art escènica –música, teatre, etc..– que no superi els cinc minuts de duració per representar-la.

A hores d’ara, quan manquen deu dies per la celebració, les peticions per participar han estat força nombroses, fins al punt que ja s’ha arribat a límit i hi ha una llista d’espera. L’activitat estarà coordinada per Jaume Belló.

L’Aula Municipal de Teatre va arrencar de manera oficial el seu primer curs el 17 de novembre de 1981, tot i que ja feia alguns mesos que treballava de manera activa, el que la consolida com un referent pedagògic en l’àmbit teatral. Un dels objectius de la nova etapa iniciada fa dos anys sota la direcció de Mireia Teixidó i Mercè Ballespí, és la internacionalització de projectes artístics i educatius.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats