Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


L'escriptor Francesc Puigpelat guanya el premi memorial Agustí Vehí del Tiana NegraEl festival homenatjarà Manuel de Pedrolo, Maria Aurèlia Campany i a Jaume Fuster


L'escriptor Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) ha guanyat el premi memorial Agustí Vehí, Vila de Tiana, en la cinquena edició del guardó per l'obra 'Magret i els anarquistes'. El jurat ha considerat el treball de Puigpelat com una proposta amb una escriptura "molt sòlida" i que demostra que "el gènere negre i la qualitat literària van de bracet".

L'anunci s'ha fet durant la roda de premsa de presentació de la sisena edició del festival Tiana Negra, una de les trobades anuals de referència de la literatura negra en català, que es farà els propers 19 i 20 de gener a Tiana (Maresme). El certamen reunirà una vintena d'autors del gènere d'arreu del país i impulsarà una vintena d'activitats. La cita homenatjarà els centenaris del naixement de Manuel de Pedrolo i Maria Aurèlia Capmany i el vintè aniversari de la mort de Jaume Fuster.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats