Lleida
2/18° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Lleida es prepara per una nit musical amb les revetlles de Festa MajorA Vilaller, Lo Postureig de Lleida serà l’encarregat del llegir el Pregó


La demarcació lleidatana celebra avui un bon nombre de revetlles musicals emmarcades en les Festes Majors de cada localitat que trauran al carrer a milers de persones.

En la majoria de municipis, aquest mateix dimecres a la nit començarà la Festa Major, mentre que en altres serà el darrer dia de celebració, com Sarroca de Lleida, que veurà a sobre de l’escenari (1.00)  al grup The Jukebox.

Un altre dels concerts destacats d’aquesta nit serà el de Torregrossa (Camp de futbol, 23.55) amb la participació dels valencians Zoo, Contraband, Bredda i DJ Sendo, mentre que a Arbeca (Pati gran de les escoles, 00.30) actuaran els grups La Terrasseta de Preixens, Xeic! i Hey! Pachucos.

Penelles amb el grup balaguerí de folk Ksonronda; Barbens amb All Covers i DJ Jordi Balagué; Àger amb Kalikenyos, The Pink Goats i DJ Paul Bugs; la rumba de Er Taqueta a Llardecans; Organyà amb les actuacions de La Cosa Nostra i DJ Ernest Codina; Vilaller, on el Sr. Postu farà el pregó, amb Rocktàmbuls i DJ Jordi Bosch;  Senterada amb The Rayberis, Blú Versions i Pd Frida o Sedó amb el concert acústic d’Escorça, són altres de les moltes localitats de la província que celebren aquesta nit una revetlla de Festa Major.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats