Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'OJC apropa el món dels fados, en versió simfònicaLa Julià Carbonell, amb la cantant Névoa, explora un nou registre musical en els 15 anys d’història de l’Orquestra


Amb la voluntat d’explorar nous formats i apropar al seu públic concerts diferents i originals, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC aproparà el món dels fados en versió orquestral al públic lleidatà, en un concert que tindrà lloc aquets diumenge, 12 de novembre, a l’Auditori Enric Granados (19h).

L’Orquestra estarà acompanyada d’una de les intèrprets més prestigioses d’aquest gènere a Catalunya, Névoa. Aquesta cantant catalana va començar a cantar fado l'any 2000 i fins al moment ha publicat set CDs i un DVD. L’artista ha participat en festivals com BarnaSants, Feminale (Berlín, Alemanya), Cruïlla de Cultures, Festival de Guitarra de Barcelona, Calles de fado (Tenerife), Portugal Convida (Barcelona), Festival Mas i Mas, entre d’altres.

El programa, dirigit per Alfons Reverté, es titula “Fados d’ahir i de sempre en versió orquestral”. L’OJC també interpretarà obres del guitarrista i compositor Publio Delgado.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats