Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/h


Més d’una trentena de concertistes se citen al Seminari Cervera-JordàS’impartiran conferències, col·loquis i concerts del 6 al 13 d’agost a Lleida


Arriba l’agost i amb ell tot un clàssic a Lleida capital: el Seminari Internacional de Música Cervera-Jordà.

Del 6 al 13 d’agost la capital del Segrià reunirà la flor i nata de la música amb motiu de la celebració del XVI Seminari Internacional de Música Cervera-Jordà. Una trentena de concertistes d’arreu de l’Estat prendran part en aquesta cita que s’ha convertit en tot un clàssic estiuenc en les modalitats de piano solista, piano a duo, composició, guitarra i cant. 

A més, setze personalitats de prestigi mundial oferiran conferències i col·loquis sobre diverses disciplines artístiques i científiques a diferents espais de la ciutat, com l’Aula Magna de l’IEI, l’Espai Pepita Cervera, el Club de Tennis Urgell o la Seu Vella. A més, el Seminari, dirigit per la pianista lleidatana Teresina Jordà amb la col·laboració d’Els Armats de Lleida, enguany viatjarà fins a Balaguer, on s’impartirà una conferència i un recital de piano al Teatre Municipal de la capital de la Noguera. Una altra novetat serà la visita a les instal·lacions de l’empresa ICG Software, al polígon industrial de Torrefarrera. Allí, el 9 d’agost tindrà lloc un recital de poesia a càrrec de Mari Cruz Nevot i una actuació de cant i guitarra amb Sara Sae i Miriam Sae.

La setzena edició del Seminari Internacional de Música Cervera-Jordà s’inaugurarà el 6 d’agost a la sala d’actes de la Diputació amb la dissertació Hector Berlioz: La revolución de la orquesta. La cloenda tindrà lloc a la seu d’Els Armats de Lleida amb la glossa final de Josep Àngel Comes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats