Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h


Neix un projecte per a ‘agitar’ el món cultural d’Alcarràs a través de tallers, espectacles i xerradesLa primera programació del Garatge se centrarà en les arts escèniques aquesta tardor i hivern


Alcarràs estrena una  nova associació cultural que permetrà agrupar tota la comunitat artística i cultural del municipi a través de diverses activitats. 

L’associació cultural El Garatge ha donat a conèixer la primera programació per aquesta tardor i hivern, que inclourà xerrades, espectacles i concerts entre altres. De fet, l’objectiu d’aquesta associació –de recent creació– és promoure la producció artística al poble, formar a nous artistes, dinamitzar l’art local i crear una xarxa cultural que agrupi tots els creadors. En aquesta primera programació les arts escèniques tindran un pes destacat. Així, per al 18 d’octubre han previst el concert Punto de Rocío, a càrrec de Daniel Anglès i Marc Sambola i que se celebrarà a les 21.30 hores a la sala d’actes del Centre Major.

El mateix Daniel Anglès també realitzarà un taller intensiu de cant i teatre musical el 19 d’octubre. Un altre taller, en aquest cas l’1 de desembre i a càrrec de Guillem Albà, introduirà els assistents en l’art del Clown. D’altra banda, la iniciativa també oferirà altres propostes com ara un taller intensiu de hip-hop a càrrec de l’escola Dancescape de Lleida o un d’interpretació per Nadal. També dedicaran un dels tallers a My little Pony, un obra de Paco Bezerra que parla sobre l’assetjament escolar. Igualment, els dies 1 i 2 de novembre el Fossar acollirà l’espectacle Mama Por.

El 9 de novembre la Sala d’actes del Centre Major acollirà la inauguració del projecte #ElGaratgeTALKS.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats