Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Nou alumnes de piano de Cervera toquen al Palau de la Música CatalanaDimarts es van entregar els premis del concurs ‘Tu hi toques’


El passat dimarts 9 de juliol va tenir lloc l’entrega de premis del concurs Tu hi toques, que ha atorgat diplomes i l’oportunitat de tocar en una sala tant emblemàtica com el Palau de la Música Catalana a nou dels alumnes cerverins d’edats ben diverses: des dels que comencen fins als que han acabat els seus estudis de grau professional.

Els guanyadors han estat: Pol Riu Corbera (Categoria fins a 9 anys), Anna Encuentra Riu i Pau Mahiques (Categoria 10 i 11 anys), Roger Ros i Aleix Bisbe (Categoria 12 i 13 anys), Jan Gras i Mihaela Floruc (Categoria 14 a 16 anys), Lídia Soldevila (Categoria 17 i 18 anys) i Gal·la Sisquella i Ariadna Mayer (Categoria més de 18 anys).

La rebuda per part del gerent del Concurs Internacional Maria Canals, Jordi Vivancos, a alumnes i pares va ser seguida per l’entrega de diplomes de la mà de la gerent de la Fundació Palau de la Música-Orfeó Català, Mariona Carulla, que va posar d’exemple les activitats que es duen a terme durant el Maria Canals porta cua a Cervera dins de les activitats Off Concurs i va aplaudir l’interès dels joves pianistes.

A més, el nou paer en cap, Ramon Augé, i el regidor d’educació, Xavier Gras, acompanyaren a l’àmplia delegació cerverina formada per pares, amics i guardonats. Sens dubte fou una molt grata experiència que els alumnes recordaran per sempre.

FOTO: Ajuntament de Cervera 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats