Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Paula Valls i Pau Vallvé obren el projecte 'Terrats en Cultura' de Tàrrega
El projecte 'Terrats en Cultura', una iniciativa de l'associació cultural Coincidències que aposta per la cerca d'espais no convencionals per a albergar activitats culturals i per reivindicar les terrasses com un dels trets identitaris de la cultura mediterrània, arriba durant aquest mes d'agost a Tàrrega, després de passar en aquest 2019 per Barcelona, L’Hospitalet i Lleida, on va celebrar dos concerts i dos espectacles de cabaret que van gaudir d'un gran èxit d'assistència.

A Tàrrega el programa arrenca el diumenge 18 d'agost (19.30 hores) al mirador del Parc de Sant Eloi amb el concert de la jove cantant de Manlleu Paula Valls, que estarà acompanyada del guitarrista David Soler en la presentació del seu primer treball discogràfic 'I Am', en què acosta al públic les seves cançons de soul, blues i jazz.

La segona cita del programa serà el següent diumenge, 25 d'agost (19.30 hores) a la terrassa de Cal Trepat, amb l'actuació de Pau Vallvé. L'artista de Barcelona, amb més de 20 anys sobre els escenaris, presentarà a Tàrrega les cançons del seu últim àlbum 'Life vest under your seat', que confirma la força del seu pop-rock de textura crua. 

L'experiència musical en Cal Trepat es completarà amb una visita nocturna per l'antiga fàbrica de maquinària agrícola, museitzada des de 2012.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats