Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Reprenen les activitats amb públic del Fase Cultura a LleidaJa es poden reservar les entrades per a l’espectacle d’aquest vespre “Les cançons de Freddie Mercury” de Queen Atreviment, a les 20 hores, a la pista de la Panera


A partir de d’avui es reprenen les activitats amb públic del Fase Cultura. Tenint en compte que nou espectacles i concerts es van enregistrar i es poden veure a través del canal de Youtube de la Paeria, el nou calendari dels espectacles de carrer és:  

 

Música: Dijous, 30 de juliol, 20h   

Pista de la Panera. Les cançons de Freddie Mercury. Queen Atreviment. Benjamí Felip, veu;  Josep Maria Serra, piano. Concert monogràfic de Queen i Freddie Mercury a piano i veu. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat a 100 persones.

 

Música: Divendres, 31 de juliol, 20h   

Amfiteatre dels Camps Elisis. Love songs. Pop Piano Quartet. Conxa Boyero, violí; Paula Roca, viola; Ònia Tomàs, violoncel; Eduard Espinet, piano. Un programa original per fer gaudir de la música de cambra a tots els públics. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat a 75 persones.

 

Música: Divendres, 31 de juliol, 20h   

Camp de futbol de Balàfia Manuel Lorite. Ghetto Jams. PERSEIDA + Hypnotes. Són jam-sessions de hip hop, amb micròfon obert, on tots i totes les cantants de Lleida podran demostrar el seu talent amb les rimes. Bases en directe fusionant jazz, soul, hip hop i funk. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat 100 persones   

 

Cinema: Dissabte, 1 d’agost, 22h   

Pl. Esteve Cuito, Pati del Teatre de l’Escorxador. Dios es mujer y se llama Petrunya (Gospod postoi, imeto i' e Petrunija). A Stip, un petit poble de Macedònia, cada mes de gener el capellà local llença una creu de fusta al riu en una cerimònia en la qual centenars d’homes salten a l’aigua per tal d’aconseguir agafar-la. La resta de competidors estan furiosos: com gosa una dona participar en aquest ritual tradicionalment masculí? Direcció: Teona Strugar MItevska. Macedònia, 2020, 100 min, VOSE. Interpretació: Zorica Nusheva, Labina Mitevska i Stefan Vujisic. No recomanada a menors de 12 anys. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat a 75 persones

 

Música: Diumenge, 2 d’agost, 20h   

Pl. de la Llotja. Mildred. Alícia Torrelles, veu; Josep M. Serra, piano. Mildred, estilísticament inclassificable, és la versió més íntima d'aquest duet, que a través de les tecles del piano i la veu interpretaran cançons de referències molt diferents. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat a 100 persones   

 

Activitats previstes a partir del 30 de juliol  

Les activitats són gratuïtes però amb aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia.   

Reserva online, per a cada esdeveniment, a paeria.cat/cultura

Reserva telefònica al 973279356, de dilluns a divendres d’11 h a 13 h   

• Les reserves s’obriran cada dilluns per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs; es tancaran el mateix dia de celebració a les 13.00 h.? Exceptuant l’espectacle previst per a aquest dijous que la reserva s’obrirà el mateix dia a les 9.00 del matí i restarà oberta fins a les 20.00 hores.  

• Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu.   

• Porteu les reserves en?pdf?o format mòbil als vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.?   

• Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.   

 

Normés d'accés i condicions Covid

• Per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l’ús de mascareta.?   

• Si noteu algun dels símptomes de la CoViD-19, per seguretat quedeu-vos a casa.?   

• Als espais d’exhibició respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.   

• Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física de 2 m entre persones. Si porteu canalla, expliqueu-los-hi també que no es pot circular lliurement per l’espai.?   

• Com en qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so, no parleu en veu alta.   

• No és permès menjar ni beure alcohol durant les representacions.   

• Les entrades i les sortides són escalonades i ordenades.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats