Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Sessió de cloenda del Seminari de lectura de documents medievals i moderns de l’IEIJoan J. Busqueta, Núria Preixens i Guillem Roca han ofert la tercera de les jornades programades


El Seminari de lectura de documents medievals i moderns ha viscut aquest dimecres la tercera i última entrega programada. L’acte ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i ha anat a càrrec de Joan J. Busqueta, Núria Preixens i Guillem Roca.

Busqueta va ser, precisament, l’encarregat d’encetar aquest seminari el passat 24 d’octubre amb una sessió inaugural en la que va presentar una Jornada sobre el projecte de digitalització del fons de pergamins de l’IEI. Aquell mateix dia, ja es va celebrar una primera sessió del seminari sobre lectura de documents medievals i moderns, en la que el conseller de l’IEI va estar acompanyat per Núria Preixens i Guillem Roca.

Tots tres van repetir a la segona entrega, el passat 7 de novembre, i avui han participat també en la cloenda del seminari, una activitat que ha estat organitzada pel Servei del Patrimoni Bibliogràfic i Documental, en coordinació amb la Secció de Geografia i Història de l’IEI. El seminari ha tingut com a objectiu introduir els participants en el coneixement de diferents tipus documentals, lletres i sistemes d’abreviació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats