Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Tachenko, Trudy Lynn i Nakany Kanté, cartell del 'Noches en la Mayor' a Monzón
Aquesta nit, a partir de les 22.30 hores, arrenca a Monzón el cicle de concerts gratuïts Noches en la Mayor, que inclou un programa de tres concerts a celebrar a la plaça Mayor de la localitat oscense, de diversos estils, marcats per la qualitat dels artistes.

La primera cita tindrà com a protagonista al grup saragossà d'indie Tachenko, format per Sergio Vinadé, Sebas Puente, Alfonso Luna i David García, que presentarà el seu vuitè treball discogràfic, El don del vuelo sin el arte hermano del aterrizaje, amb el qual van aconseguir al mes d'abril el reconeixement a millor àlbum de l'any en els Premios de la Música Aragonesa, a més d'alguns dels seus clàssics.

El segon concert serà el següent dijous, 18 de juliol (22.30 hores), amb l'actuació d'una de les més grans dives del soul i del blues, l'estatunidenca Trudy Lynn, una artista de 71 anys els primers passos de la qual en la música es remunten als anys 60, en què va actuar amb ‘grans’ com Ike & Tina Turner o la llegenda del blues texà Albert Collins. Trudy Lynn ha actuat dues vegades a Ponent, el 1991 a la desapareguda discoteca Wonder i el 2017 al Cafè del Teatre.

El cicle Noches en la Mayor finalitzarà el dia 25 de juliol amb l'actuació de la cantant de Guinea Conakry Nakany Kanté, que oferirà a Monzón la seva música d'arrel tradicional.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats