Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Tàrrega acull un any més actes de reivindicació de la figura de l'escriptor Manuel de PedroloLa Comissió +Pedrolo programa la 'ruta pedroliana' el dia 21 d'abril i un espectacle poètic i musical pel dia 22


La Comissió +Pedrolo torna a realitzar a Tàrrega durant el mes d'abril el cicle conegut a les xarxes com a #mesPedrolo. La comissió es va constituir l'any 2016 i està integrada per diversos col·lectius de Tàrrega i particulars amb l'ànim de reivindicar i visibilitzar la figura poètica i literària de l'autor. L'edició d'enguany està emmarcada en plena celebració de l'Any Pedrolo, commemorant el centenari del naixement de l'autor. Les activitats inclouen la 'Ruta Pedroliana' pel centre de Tàrrega el dissabte 21 d'abril, que recorrerà diferents indrets de la capital de l'Urgell vinculats amb l'autor de l'Aranyó i també es farà lectura de textos de Pedrolo.

Una novetat d'enguany és l'espectacle poètic i musical del dia 22 d'abril anomenat 'Univers poètic, Manuel de Pedrolo', que apropa d'una manera íntima l'obra poètica de l'autor de la mà de Xavier Hidalgo i Jordi Castellà.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats