Lleida
11-24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Tàrrega projecta la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat', rodada al TaradellLa presentació a Cinemes Majèstic comptarà amb la directora Laura Jou


Aquest proper dissabte dia 13, a partir de les 19.30 hores, Cinemes Majèstic de Tàrrega acollirà la presentació de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat, que ha estat rodada al Taradell, nucli agregat a Tàrrega.

La presentació comptarà amb la presència de la directora de la pel·lícula, Laura Jou, els productors Isona Passola i Francesc Pena i els actors protagonistes Maria Morera i Biel Rossell. La pel·lícula, guanyadora dels premis del Públic i de la Crítica en la passada edició del BCN Film Festival, és l'adaptació de la novel·la homònima de Pep Puig –guanyadora del Premi Sant Jordi 2015- i té a Coral Cruz com a guionista i Aleix Castellón com a director de producció. Es tracta d'una història d'adolescents i de descoberta sentimental, la memòria d'uns dies d'estiu, d'un secret i de com un primer amor pot abraçar tota una vida. El protagonista, Pep, està enamorat d'una noia de la colla, Sara, i es veurà obligat a viure una doble vida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats