Lleida
13-30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Teresa Ibars presenta ‘Atles de l’oblit’ a la biblioteca de les BorgesDavant d’una seixantena de persones, en l'acte de cloenda dels grups de lectura


En el marc de la cloenda dels grups de lectura de la biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges, aquest dilluns a les 19 hores, l’escriptora lleidatana Teresa Ibars ha presentat el seu llibre ‘Atles de l’oblit’, davant d’una seixantena de persones.

En la cloenda hi han participat els cinc grups de lectura de la biblioteca (Lectura de Gènere, Llegim i +, Lectura Guiada, Llegir el Teatre i Grup de Poesia) i, durant la trobada, els coordinadors de cada grup han valorat la seva trajectòria durant aquesta temporada, a la vegada que han conversat sobre llibres i lectura.

En aquest entorn, Teresa Ibars ha donat a conèixer la seva darrera obra ‘Atles de l’oblit’, ambientada al Baix Segrià i que parla d’un món que ja no existeix, i tots els assistents han gaudit d’un petit recital del poemari ‘La maleta de la vida’, a càrrec de la borgenca Carme Griñó.

Durant l’acte s’han venut una quarantena d’exemplars dels dos llibres signats per les seves autores i els participants han fet un tast dels productes de la comarca de les Garrigues.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats