Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


TV3 grava a Lleida capítols del nou programa ‘A 4 mans’El dirigeix i presenta el pianista Antoni Tolmos


TV3 va enregistrar ahir a Lleida, a la Plaça Sant Joan, material del seu nou programa ‘A 4 mans’, que s’endinsa en històries de vida a través de la música. Prèviament, la gravació ja va passar per l’Auditori Enric Granados i pel Pont de Príncep de Viana.

La cadena pública catalana es troba immersa, des del mes de juliol i fins al pròxim mes de desembre, en la gravació de la seva nova producció A 4 mans, una sèrie de vuit capítols de 30 minuts de durada, presentada pel músic i pianista lleidatà Antoni Tolmos, en què la conversa, la música i l’entreteniment conduiran l’espectador per les vides de diferents convidats. Cada episodi recollirà el testimoni de dues persones que estaran vinculades “per un valor, un sentiment  o, de vegades, una cançó”.

El rodatge d’A 4 mans està recorrent diversos punts del territori català i es grava en espais naturals i interiors que suposin un interès específic per a cadascun dels convidats. Així, a banda de la lleidatana Plaça Sant Joan, el piano de cua d’Antoni Tolmos ja s’ha instal·lat prèviament a localitzacions com la Casa dels Xuklis de Barcelona, el Pont dels Tirants de Príncep de Viana i l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, el Teatre Foment de Molins de Rei, l’Institut Pere Mata de Reus, Sant Joan de les Abadesses, Tarragona o el port de Palamós.

Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) expliquen que A 4 mans, serà una producció “rica en imatge, amb textura cinematogràfica” i que pretén captar amb “bellesa i sensibilitat” tant els moments de conversa al piano com les imatges de recurs basades en la  vida dels diferents convidats que passaran per l’espai televisiu.

A 4 mans, que és una iniciativa del Departament de Nous Formats de TV3 i que compta amb la producció associada d’Enganxats, Mèdia & Transmèdia Produccions, encara no té una data oficial d’estrena.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats