Lleida
20-35° C (sol)
97% 26 km/h


‘Un viatge extraordinari’ guanya la catorzena edició del Puja a l’AutobúsLa redacció és de Morgana Ajram, del col·legi Lestonnac-L’ensenyança


El certamen de redacció Puja a l’Autobús, organitzat per la Paeria, que enguany ha comptat amb la participació d’11 centres educatius de la ciutat, va lliurar ahir a l’Auditori Municipal Enric Granados.

L’alumna Morgana Ajram, del col·legi Lestonnac-L’ensenyança, ha estat la guanyadora del primer premi del certamen amb la redacció Un viatge extraordinari. El segon premi ha estat per a Ares Petanàs, de l’escola Sagrada Família, amb el text En Bernat i l’autobús màgic i el tercer premi, per a Pol Román, del col·legi El Carme, amb la redacció Puja a l’autobús.

Les bases del premi estableixen dos accèssits, que s’han emportat Marc Martín, del col·legi Riu Segre, amb Fent amics a l’autobús i Berta Betran, de l’escola Països Catalans, amb Els autobusos no contaminen tant. A més dels premis i diplomes als guardonats, es van entregar lots de material escolar a les tres escoles guanyadores, així com diplomes de participació als centres.

A continuació, l’alumna guanyadora ha llegit la seva redacció, sobre un autobús volador que realitza parades a la Lluna i a Mart. Cal destacar el nivell i la creativitat de les redaccions d’enguany.

FOTO: Tony Alcántara

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats