Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


‘Vall Fosca 2063’, ‘És regla sana no menjar quan no es té gana’ i ‘Traició’, guanyen el 3er Concurs de Microrelats de la Vall FoscaPep Coll, Ferran Rella i Ramon Sistac formen el jurat del guardó que organitza el Museu Hidroelèctric de Capdella


‘Vall Fosca 2063’, presentat amb el pseudònim Janet; ‘És regla sana, no menjar quan no es té gana’, d’Os de peix; i ‘Traïció’, de Gat amb botes, són el primer, segon i tercer premi respectivament del 3er Concurs de Microrelats de la Vall Fosca. Un guardó que convoca el Museu Hidroelèctric de Capdella des de fa tres anys per promocionar aquesta zona del Pirineu lleidatà.

El jurat, format enguany per Pep Coll, Ferran Rella i Ramon Sistach, ha rebut 65 originals d’un màxim de 300 paraules i amb la Vall Fosca com a escenari. La cerimònia de lliurament dels premis –dotats amb 595 euros, 357 euros i 238 euros, respectivament- tindrà lloc el 3 d’agost amb el poeta i recitador Josep Pedrals com a mestre de cerimònies. Els tres relats guanyadors s’editaran en un llibre en un termini de cinc anys.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats