Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


10.550 lleidatans han sol·licitat votar per correu a les Eleccions Generals del proper 28 d’abrilEls sol·licitants poden dipositar el seu vot a l’oficina de Correus fins el proper dijous, dia 24.


Un total de 10.540 lleidatans han sol·licitat poder exercir el seu dret a vot per correu a les Eleccions Generals del proper dia 28 d’abril, segons les dades definitives facilitades avui per l’Oficina del Cens Electoral de la delegació provincial de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) de Lleida.

D’aquests, 8.780 corresponen a lleidatans residents, 60 a lleidatans residents temporalment absents, mentre que les 1.710 sol·licituds restants corresponen a lleidatans residents a l’estranger.

El termini per sol·licitar el vot per correu va finalitzar aquest passat dijous, dia  18, i els sol·licitants poden dipositar el seu vot a l’oficina de Correus fins el proper dijous, dia 24.

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, va visitar aquest passat dimecres, dia 17, les oficines de la delegació provincial de l’INE per seguir de prop la gestió relacionada amb l’organització de les eleccions com ara l’enviament de les targetes censals, el cens vigent de persones amb dret a vot i les rectificacions d’aquest cens, així com les sol·licituds de vot per correu. Crespín també va visitar recentment l’Oficina de Classificació i de Distribució de Correus a Lleida per conèixer de prop la gestió relacionada amb el vot per correu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats