Lleida
23/38° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


A guanyar al Camp d'EsportsEl Lleida busca els seus 3 primers punts com a local


Partit a partit. Sense afegir més pressió de la deguda. Sense deixar-se condicionar per la derrota del debut a casa contra La Nucia; però la veritat és que el Lleida aspira avui a aconseguir un primer triomf al Camp d'Esports oferint una bona imatge davant l'afició.

El rival serà un os dur de rosegar. L'Espanyol B és un filial talentós que, a més, ha aconseguit mantenir gran part del bloc, de manera que ja té un rodatge acumulat que pot aportar un punt d'experiència que posi en dificultats als homes que dirigeix Manuel Jesús Casas Molo.

El que Molo considera innegociable és competir, com va dir en la prèvia del partit. Va ser la seva manera d'explicar que no vol que es repeteixi ni en pintura un inici de partit com el que va condemnar els seus contra La Nucia en el debut al Camp d'Esports. A més, els lleidatans volen consolidar les dues victòries collides fins al moment com a visitants, contra València Mestalla i Olot, que els permeten sumar fins al moment 6 dels 9 punts que han disputat. Es tracta també d'un primer enfrontament entre dos conjunts candidats a estar a la part alta de la clasificiación i optar a les posicions de play off d'ascens, de manera que els homes de Molo podran mesurar també en quin moment estan de compenetració i de construcció de l'equip. El conjunt blau té al seu favor que arribarà en un moment anímic òptim després d'haver-se endut la victòria en l'últim moment en la passada jornada al camp de l'Olot (0-1). Caldrà veure si Molo premia amb la titularitat a l'autor del gol salvador, Àlex Felip, després d'haver sortit per la porta gran de la situació de descartat a l'estiu i repescat just abans del tancament del mercat d'estiu, tramitándole la fitxa.

L'Espanyol B arriba al Camp d'Esports amb un punt menys, cinc, però sense conèixer la derrota. El tècnic espanyolista, José Aurelio Gay, espera que segueixi la ratxa a Lleida i, fins i tot, "guanyar per segona vegada", tal com va dir en la prèvia. Molo recupera a Alpha per al partit, però segueix sense poder comptar amb Cano, lesionat. Els espanyolistes recuperen els internacionals Moha i Soni i Julián, que torna després de no poder jugar per sanció. El Lleida, a més, té l'oportunitat d'esborrar el fantasma del 2-3 de la temporada anterior.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats