Lleida
7/18° C (pluja)
97% 26 km/h

13 desembre 2019


A Kontra Korrent presenta el seu primer EP a Almenar'L'Espurna' combina ska, punk, reggae i rock


El grup lleidatà presenta aquest dissabte a Almenar, en el marc de la seva festa major, el seu primer EP 'L'Espurna', amb cinc cançons en les quals combinen l'ska, el punk, el reggae i el rock.

A Kontra Korrent va sorgir l'any 2016 com un projecte amateur d'un grup d'amics que volia posar en comú els seus gustos musicals. Tres anys més tard i amb més de 50 concerts a l'esquena, la banda lleidatana fa un salt de qualitat amb la publicació del seu primer EP 'L'Espurna'. Edu, veu i gralla de la banda, explica a LA MAÑANA que és un treball "enèrgic i reivindicatiu" i que arriben amb més força que mai al concert d'aquest cap de setmana. "Després dels concerts d'estiu, vam decidir parar dues setmanes per carregar piles i arribar amb moltes ganes i energia. Esperem, com sempre, que la gent respongui i li agradi la nostra nova proposta ". 

Fins al moment, A Kontra Korrent es caracteritzava per fer versions de grups com Auxili, Boikot o La Raíz, proposta que, ja avancen des del grup, "seguirem mantenint". De cara al futur, els lleidatans es marquen com a repte "sumar noves cançons" al seu repertori.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: