Lleida
9/22° C (vent)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Abascal celebra poder manifestar-se en cotxe a Catalunya i diu que Vox ''doblega la mà'' al govern espanyolGarriga exigeix "la fi de l'estat d'abús" i poder recuperar la "llibertat"


El líder de Vox, Santiago Abascal, ha celebrat la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d'autoritzar les manifestacions que la seva formació ha convocat per demà dissabte a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. A Twitter, Abascal ha assegurat que el partit "doblega la mà" del govern espanyol, que inicialment havia prohibit les protestes. "La justícia ens dóna la raó i també permet la caravana 23M a Catalunya. Marlaska no ha pogut imposar el seu estat d'excepció", ha dit al·ludint el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

També cap de llista català de Vox al Congrés s'ha pronunciat sobre la decisió del TSJC. Ignacio Garriga, que és diputat per Barcelona al Congrés, ha afirmat que Catalunya "se suma demà a la caravana de la llibertat" i ha exigit la dimissió de l'executiu espanyol, al qual ha acusat de crear "atur, misèria i ruïna". "Volem la fi de l'estat d'abús i recuperar la nostra llibertat", ha conclòs.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats