Lleida
1/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/hAgredeixen al president d'una plataforma veïnal al Casc AnticDes de l'entitat assenyalen que l'agressor pertany "a una de les families conflictives del Centre Històric"


El president de la Plataforma per a la dignificació del Pla de l'Aigua de Lleida, Josep Maria Muñoz, va ser agredit ahir per un home "pertanyent a una de les famílies conflictives que han arribat en l'últim any a Centre Històric", van explicar des l'entitat veïnal. De fet, les mateixes fonts també van explicar que "aquest grup de famílies han estat denunciades reiteradament pels veïns pel seu comportament incívic, per les amenaces i coaccions continuades als veïns i el desemparament dels menors al seu càrrec", van afegir.

Quant als fets esdevinguts ahir, aquests van tenir lloc a les 12.00 hores a la Plaça dels Gramàtics del Centre Històric. En aquest moment, un dels fills menor d'edat d'una d'aquestes famílies va llançar un objecte que va anar a la terrassa del bar que regenta Josep Maria Muñoz, qui li va recriminar el que acabava de fer. Tot seguit, el pare del menor va començar a insultar i a amenaçar al president de la Plataforma per a la dignificació del Pla de l'Aigua de Lleida. Davant aquesta actitud, Muñoz va prendre la decisió d'informar i alertar de la situació a la Guàrdia Urbana de Lleida.

La situació va anar més enllà, ja que aquest home va ser cap a Josep Maria Muñoz i va recriminar, mitjançant insults i amenaces, que hagués cridat l'atenció al seu fill. Posteriorment, segons van explicar fonts de la plataforma, li va retorçar el braç i li va donar un cop de puny. En aquell precís instant va aparèixer una patrulla dels Mossos que estaven fent tasques de vigilància a la zona i va identificar l'home. El president de la plataforma es va desplaçar a Urgències del CAP de Prat de la Riba, on va passar un reconeixement mèdic i ha denunciat els fets, sol·licitant una ordre d'allunyament respecte a ell i al seu local per les amenaces que va rebre per part de l'agressor identificat.

Des de l'entitat van assenyalar que "hi ha famílies okupes que són conflictives. A l'alcalde Miquel Pueyo li vam exposar tots els problemes fa dues setmanes".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats