Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Aitona acull una exposició commemorativa dels fets de l’1 d’octubreLa mostra, obra de J.R. Espax –Jonhy–,és un recull de dibuixos i pintures fetes per l’autor en record de l’1 d’octubre de 2017


A partir d’avui, dijous 1 d’octubre, i fins al proper diumenge dia 4 d’octubre, la capella de Sant Gaietà d’Aitona acollirà l’exposició titulada Recordant l’1 d’octubre de 2017. Aquesta mostra és un recull de dibuixos i pintures fetes per J.R. Espax –Jonhy- i inspirades en els fets viscuts fa tres anys amb motiu del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Tot i que per motius sanitaris no se n’ha pogut fer un acte públic d’inauguració, avui dijous l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha visitat la mostra per acompanyar l’autor en el primer dia d’exposició.

 

L’exposició es podrà veure al llarg de quatre dies en el següent horari:

  • Dijous de 18 a 20 h
  • Divendres de 11 a 13 i 18 a 20 h
  • Dissabte de 11 a 13 i 18 a 20 h
  • Diumenge de 11 a 13 h

J. R. Espax és un reputat pintor nascut a Aitona l’any 1949. Als 16 anys va marxar a estudiar pintura a Barcelona, l’art al qual ha dedicat la seva vida. La seva trajectòria està marcada per diverses exposicions fetes a Barcelona i Lleida entre d’altres localitats, així com diversos premis de renom com el primer premi al certamen internacional de Foios (València) o el primer premi al certamen internacional d’Àvila entre molts d’altres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats