Lleida
4/10° C (boira)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Alarma pels caçadors que disparen prop dels caminants a l’HortaVeïns de la Bordeta s’espanten pels trets fets a pocs metres dels camins


Alguns veïns que surten a caminar per l’Horta de Lleida es queixen dels caçadors que disparen a prop dels camins i, aparentment, sense adoptar mesures de seguretat. En concret, mitja dotzena de caçadors van sembrar ahir l’alarma a la partida la Femosa, als afores de la Bordeta, en disparar les seves armes sense tenir en compte que pels camins propers passejava gent, que va arribar a espantar-se.

Les persones afectades van criticar, en primer lloc, que els caçadors puguin disparar sense contemplacions en una zona que tot just està a un quilòmetre de la Bordeta, als voltants de la serra del Puigdevall, i per on va molta gent a passejar o en bicicleta. També van lamentar l’actitud dels tiradors, que no semblaven tenir en compte que per allà passa força gent. Fonts dels Agents Rurals van informar que, com a norma general, l’Horta de Lleida és una zona de seguretat perquè hi ha molta activitat humana i que, per tant, està prohibit caçar. No obstant això, hi ha Àrees Privades de Caça, com sembla ser que és la zona en qüestió, on sí es pot caçar. També es poden donar permisos si hi ha un excés d’animals que causen danys agrícoles.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats