Lleida
-2 / 7° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Albert Esteve: “L’Emili era el Lleida”Va ser el darrer entrenador de la UE Lleida i el primer del Lleida Esportiu


El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha expressat “la consternació i el dolor profund” per la pèrdua de Vicente, que era, a més, pare dels jugadors de la base Joan i Toni. “L’Emili era el Lleida. Va estar vinculat a l’entitat des del futbol formatiu, passant per l’etapa de jugador, fins a ser entrenador del primer equip. Era una gran persona, molt propera, que estimava el club, i l’anteposava per davant de tot. És un dia dur per tota la gent del Lleida”, ha subratllat, traslladant el més sentit condol a la família en nom de l’entitat, els socis i tota l’afició.

El nom d’Emili Vicente està estretament lligat al Lleida, després d’una llarga trajectòria com a entrenador i jugador de l’entitat. Nascut fa 52 anys a la Seu d’Urgell, va arribar a la UE Lleida amateur el 1984, i va debutar amb el primer equip blau la campanya 1986/87, quan va aconseguir l’ascens a Segona Divisió A, categoria on va jugar amb el conjunt lleidatà durant dos cursos, fins el 1989, abans del seu pas per altres equips del territori.

El primer entrenador del Lleida Esportiu

Un cop acabada la seva carrera com a futbolista, Emili Vicente, després d’una experiència inicial com a segon entrenador, el curs 2001/02, va convertir-se en tècnic de la UE Lleida la campanya 2008/09, i va estar al capdavant de la banqueta del conjunt blau al llarg de quatre anys seguits, dirigint-lo fins la temporada 2011/12, la primera del Lleida Esportiu.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats