Lleida
4/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/hAlex Puente lidera la Copa Continental SudamericanaEspanya domina la classificació


Després del bon inici en les competicions de la Copa Continental Sud-americana en Cerro Catedral a principis d'agost, en la qual els espanyols ja van aconseguir el lideratge per disciplines, amb la segona tanda d'esdeveniments en El Bolsón i Chapelco han aconseguit un lideratge incontestable en la classificació general.

El líder de la general és l'aranès Alex Puente (CAEI-*FCEH) que suma 250 punts després de dues victòries en gegant (GS) i un quart lloc en eslàlom (SL). 

El segon de la Copa Continental és el bilbaí Aingeru Garay (LOMAVERDE-*FVDI/*NKEF) amb 209 i el tercer és el també biscaí Juan del Camp (EUROSKI-*FVDI/*NKEF) amb 200 ja que s'ha imposat en dues SL. Destacar que els guanyadors de cada modalitat de SAC aconseguiran el dorsal 31 per a la Copa d'Europa 2019-2020 i destacar que en aquests moments Puente és primer en GS i Del Camp en SL.

Entre El Bolsón i Chapelco els espanyols han disputat fins a cinc competicions amb excel·lents resultats de les quals només dos eren classificatòries per a la Copa Continental. 

El calendari de la SAC s'estendrà fins a finals de setembre amb competicions entre l'Argentina i Xile en diverses estacions com la del Bolsón, Chapelco, Les Llenyes, La Parva, L'Acolorit i Cerro Castor.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats