Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Almacelles presenta la segona edició de la mostra d’escultura monumental Alma-Parc Escultòric 2020El visitant podrà gaudir de 22 peces escultòriques de gran format


Presenten la segona edició de l’Alma-Parc Escultòric d’Almacelles. Un referent en l’escultura urbana arreu del país. Així, el visitant podrà gaudir de 22 peces escultòriques de gran format al Parc d’Europa, obra de setze autors de reconegut prestigi internacional, d’entre els quals cal destacar les peces d’Eduardo Chillida, qui serà l’escultor que presidirà la mostra d’enguany. Cal recordar que en la proppassada edició l’amfitrió fou l’Antonio López, un altre dels escultors de fama mundial. 

D’altra banda, al Museu d’Arquitectura i Urbanisme, es podrà contemplar durant aquests mesos de tardor i fins Nadal, una exposició de 46 peces de petit format, també de setze grans escultors de renom internacional que completaran l’event Alma-Parc Escultòric 2020. Les peces del Parc d’Europa romandran durant un any fins la propera edició en què es renovaran novament, fent d’Almacelles un dels principals pols d’atracció d’aquest tipus d’art. Tant les mostres del Museu com les del Parc d’Europa seran gratuïtes per als visitants i gaudiran d’un servei de videovigilància.

Enguany, els escultors seleccionats són Eduardo Chillida Belzunce, Jorge Egea, Mer Jiménez, Adrián Arnau, Bartosz Janczak, Francisco de Borja Moreno, Teresa Guerrero, Wenceslao Jiménez, Franc Vilà, Manuel Díaz Castedo, José Miguel Abril Aznar, Núria Torres Domínguez, Mario Molins Roger, Marta Fresneda Gutiérrez, Adrián Arnau Solsona, Ana Maria Olano Sans i Marta Sánchez Luengo.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats