Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/hAlmenar realitza la darrera actuació per millorar la Baixada del CalvariL'obra compta amb un pressupost global de 217.351€


L’Ajuntament d’Almenar està finalitzant la millora de la Baixada del Calvari amb la urbanització de la placeta del Carrer Nou, que es troba al casc antic. Amb aquesta actuació es preveu que millori el trànsit i que faci més còmoda i segura la circulació dels vianants.

Els treballs, que se centren en l’espai on conflueixen carrers Nou, Baixada del Calvari, Cerés, Calvari i Escoles, inclouen passos de vianants, ressalts i un semàfor de precaució, entre altres elements.

Les obres de la placeta permeten habilitar una vorera perimetral a manera de passeig per a vianants, i enllaçarà els carrers Nou i Calvari, a la vegada que delimitarà un espai interior per a aparcar-hi vehicles.

A la vorera s’instal·laran arbres, bancs, dos fanals amb iluminàries LED per optimitzar l’eficiència energètica i un semàfor intermitent en el sentit de pujada que obligui a extremar la precaució.

L’actuació forma part de la Segona fase del projecte “Reposició de la xarxa d’aigua potable i reurbanització de la Baixada del Calvari”, destinat a urbanitzar la banda nord d’aquest vial des del carrer Arc Iris fins al carrer Calvari, tot incloent la placeta. L’actuació en qüestió compta amb un pressupost global de 217.351€ i finalitza amb la urbanització de la placeta.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats