Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Almenys tres morts en un atac amb ganivet a GlasgowLa policia va abatre a l'atacant que va agredir a 6 persones més que van ser ràpidament traslladades a l'hospital


L'atacant que va apunyalar aquest divendres a diverses persones en un hotel del centre de Glasgow va morir després de ser abatut per la policia, i sis persones més estan sent tractades a l'hospital, segons han informat les autoritats policials.

"La persona que va rebre un tret de la policia armada ha mort. Sis persones estan a l'hospital per rebre tractament per les seves ferides, inclòs un oficial de policia, que es troba en estat crític, però estable ", va afirmar aquest cos de seguretat a Twitter.

Les forces policials van confirmar que no busquen a ningú més en relació a aquest incident, en el qual tres de les persones apunyalades van perdre la vida, i van instar els ciutadans a evitar circular pels carrers West George Street i Renfield Street, que van ser tancades al trànsit.

Al voltant de les 13.00 GMT la Policia d'Escòcia va informar d'un incident greu que s'havia produït a l'hotel Park Inn, ubicat en una de les artèries comercials de la ciutat, que ara compta amb molt menys activitat a causa del tancament de comerços per les restriccions de la pandemia de Covid-19.

L'hotel, tancat a el públic durant aquests mesos, estaria sent usat com a allotjament temporal per a sol·licitants d'asil, segons la BBC. La Policia va demanar a Twitter als ciutadans que evitessin l'àrea, on hi va haver desplegats un gran nombre d'agents.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats