Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

11 desembre 2019


Almenys tres morts i 98 detinguts en un altre dia de protestes a ColòmbiaLes manifestacions van generar pèrdues que només a Bogotà van arribar als 20.000 milions de pesos


Almenys tres persones van morir i 98 més van ser detingudes a la multitudinària jornada de protestes que moviments socials van convocar ahir en diverses ciutats de Colòmbia per expressar el seu rebuig a les polítiques socials i econòmiques de president, Iván Duque.

Així ho va anunciar ahir el ministre de Defensa, Carlos Holmes Trujillo, a el donar un balanç de les manifestacions que es van tornar violentes a el tancament, el que a Bogotà va generar pèrdues per més de 20.000 milions de pesos (uns 5,8 milions de dòlars). "Si bé en la major part de la jornada de mobilització no hi va haver contratemps, en casos puntuals els violents van causar afectacions. En les últimes hores les autoritats han confirmat la mort de dues persones a Buenaventura enmig de disturbis ", ha afirmat. El funcionari va afegir que la mort d'aquestes persones va ocórrer durant un intent de saqueig d'un centre comercial de la ciutat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: