Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/hAna Julia Quezada admet que va matar Gabriel encara que insisteix que va ser accidental
Ana Julia Quezada, l'autora confessa de la mort de Gabriel Cruz, va reconèixer en la seva primera declaració en el judici que va matar el nen, tot i que ha ratificat el seu relat previ en el qual va sostenir que va ser accidental.

En l'interrogatori, l'acusada per delictes d'assassinat i lesions psíquiques als pares del petit, que va manifestar que només respondria a les preguntes del ministeri fiscal i del seu lletrat, negant una vegada i una altra que planegés matar Gabriel.

Segons el seu testimoni, mai va tenir "cap problema" amb Patricia Ramírez, la mare del menor, amb qui ha assegurat que tenia una bona relació, igual que amb el nen, de 8 anys.

La investigada va declarar que va acudir a la casa de Les Hortichuelas Baixes, a Níjar (Almeria), uns dies abans del pont del 28F, i que el 27 de febrer va trobar a Gabriel a la sortida de la casa de la seva àvia.

"Li vaig dir, què fas aquí. Em va dir que estava fent temps perquè mengessin els primers. Li vaig preguntar si volia venir amb mi a Rodalquilar (Níjar, Almeria); encara que no pintem, ventilem la casa i et porto en deu o dotze minuts amb els teus amics. Es va venir amb mi ", ha comentat.

Ha dit que un cop allà va cridar al petit i que el va veure dirigir-se a ella amb una destral a la mà i que li va dir que era "lletja", que no volia que estigués amb el seu pare i que s'anés al seu país.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats