Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


'Ancestors. The Humankind Odyssey', l'evolució humana en un videojocL'usuari es posarà a la pell d'un primat fa deu milions d'anys, que haurà de explorar el seu territori i liderar al seu clan en el camí cap a l'evolució.


El videojoc es converteix en una eina educativa amb el director creatiu Patrice Desilets, que després d'explorar la guerra del Peloponès o Itàlia Renaixentista amb la seva saga "Assasin 's Creieu", s'ha proposat indagar en l'evolució humana amb el joc "Ancestors: The Humakind Odyssey".

L'usuari d'aquest videojoc de Panache Digital Games i Private Division, que s'estrena per a PC el 27 d'agost i per PlayStation 4 i Xbox One al desembre, segons informen els seus desenvolupadores aquest dijous en una nota, es posarà a la pell d'un primat fa deu milions d'anys, que haurà de explorar el seu territori i liderar al seu clan en el camí cap a l'evolució.

La realitat d'aquest primat i el seu instint de supervivència és fonamental per comprendre l'ésser humà i la seva Història, com demostren els vídeos promocionals "Experiences", en els quals experts de diferents camps debaten amb Desilets sobre l'evolució, relacionant els seus coneixements amb el desenvolupament del videojoc.

Esportistes, científics i creatius són alguns dels professionals que aporten a "Ancestors: The Humankind Odyssey". Les seves trobades amb el creatiu, que s'han gravat, estan editats en format documental, i cada tres setmanes es publicarà un de nou a Youtube.

En el primer capítol de la saga, l'antropòleg i productor Niobe Thompson xerrada amb Desilets sobre el període del Neogen, que va començar fa uns 23 milions d'anys, i el seu impacte en l'actualitat.

En el segon episodi, que s'ha publicat aquest dijous, l'escaladora canadenca i aspirant als Jocs Olímpics 2020, Alannah Yip, mostra durant una sessió d'entrenament la relació entre la disciplina que practica i les habilitats que els seus antecessors van desenvolupar per sobreviure

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats