Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Ap!Lleida presenta els seus premis dedicats a les dones emprenedoresEls guardons es lliuren durant el sopar i la cerimònia prevista per dissabte 22


L'Associació Professional d'Empresàries Ap!Lleida va presentar ahir en la Seu Vella els guardons que lliurarà el sopar i la cerimònia prevista per al dissabte 22, en la qual premiaran el talent els diferents àmbits de dones apoderades i emprenedores de la demarcació de Lleida. Segons va explicar durant la presentació la presidenta de l'associació, Laia Rogel, “els premis Ap!Lleida busquen posar en valor a les dones que decideixen emprendre, contribuint con ho teixit associatiu, a potenciar les seves activitats ho àmbit professional”. Por aquest motiu, es va argumentar que l'encarregada d'elaborar elsguardons fos una artista joiera de Lleida, Elisenda Santacreu, per a potenciar així ho territori.

Ap!Lleida ofereix com a associació als seus integrants, la possibilitat de realitzar formacions específiques per a empresàries, així com els mateixos beneficis que s'obtenen des de PIMEC. També es va posar en valor la importància de poder crear sinergies i possibles col·laboracions entre les sòcies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats