Lleida
4/10° C (boira)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


AQUAH d’Avantmèdic oferirà 21 habitacions d’ús individualEl nou hospital disposa de 3.000 metres quadrats distribuïts en cinc plantes amb totes les prestacions per usuaris i professionals


AQUAH d’Avantmèdic, del grup mollerussenc Pujol, obrirà les seves portes les pròximes setmanes, segons va expressar el propietari del centre, Josep Maria Pujol. Aquest nou hospital, situat a la cantonada entre el carrer Alfred Perenya i Sans i Ribes, centrarà la seva activitat en les intervencions quirúrgiques provinents de la clínica del grup. Així, ofereix 21 habitacions que compten amb la tecnologia i les prestacions més innovadores del sector sanitari. 

Totes les habitacions han estat dissenyades per a la comoditat no només dels pacients, sinó també dels acompanyants i familiars, a més d’oferir als professionals un espai i unes eines d’última generació. 

Les cambres, que tenen entre 20 i 30 metres quadrats, són amplies i estan equipades amb el seu lavabo d’ús particular i tot el mobiliari necessari per garantir el benestar dels pacients durant la seva estança.

José Luis Mir, director general d’Avantmèdic, explica que “hem mirat d’implementar totes les prestacions, tant pels usuaris amb el servei que oferim, com pels professionals, amb espais eficients en els quals es podran incorporar noves eines i màquines, a més d’alliberar el terra de cables i connexions perquè hi puguin treballar de forma òptima i amb les millors garanties”.

L’AQUAH compta amb 3.000 metres quadrats dividits en cinc plantes, dos de les quals, estan soterrades i acullen les zones de quiròfan, reanimació, vestuaris, central d’esterilització, els serveis de neteja, de cuina i l’espai pels metges, amb el seu vestidor.

L’espai també té dos terrasses i dos cambres de tipus suite, amb més prestacions, comoditats i amplitud que les estàndard.

Lleida sumarà dos quiròfans privats equipats amb l’últim en tecnologia

El nou centre d’Avantmèdic, sota el nom d’AQUAH (Àrea Quirúrgica amb Atenció Hospitalària) respon a la demanda dels pacients de la clínica per realitzar tot el procés quan s’ha de dur a terme una operació al quiròfan. Així, es sumaran dos quiròfans d’última generació, un dels quals especialitzat en traumatologia, que es sumaran al que Avantmèdic ja té al seu actual centre de salut. El director general, José Luis Mir, explica que “d’aquesta manera es pot donar un servei integral als pacients des de que entren a la primera consulta fins al seguiment posterior a una operació”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats