Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


ASAJA mostra la seva preocupació per la decisió del Govern de conservar l’os al PirineuCritica la iniciativa, que "perjudica seriosament el sector ramader"


Davant la decisió del Govern de mantenir el seu compromís de compatibilitzar la ramaderia de muntanya amb la conservació de l’os, ASAJA Lleida ha mostrat la seva preocupació per aquesta decisió que perjudica seriosament el sector ramader.

La sectorial de ramaderia extensiva d’ASAJA Lleida ha expressat el seu malestar per aquesta notícia i per les crítiques del director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, en què culpabilitza als ramaders dels atacs de l’os perquè “no volen acollir-se al programa de prevenció de vigilància gratuïta”.

“Lamentem la decisió de la Generalitat de mantenir l’os i seguir perjudicant la ramaderia” ha comunicat un portaveu de la sectorial de ramaderia extensiva d’ASAJA Lleida. “Invitem al director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural a compartir totes les nits de l’any en plena muntanya amb les vaques perquè sàpiga en primera persona que és la ramaderia extensiva d’aquest país” ha afirmat el portaveu.

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, ha defensat avui el projecte de consolidació de l’os al Pirineu, com una “aposta doble del Govern per la biodiversitat i la convivència amb l’activitat humana”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats