Lleida
7/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Avança la Marxa per la LlibertatMilers de persones reprenen la segona jornada a Igualada, Manresa, la Garriga, Malgrat de Mar i Vilafranca del Penedès


La segona jornada de les Marxes per la Llibertat es van reprendre ahir amb milers de persones. Durant el dia d’avui arribaran a Barcelona.

Els manifestants van sortir ahir des de Vilafranca del Penedès, Igualada, Manresa, la Garriga i Malgrat de Mar en una segona jornada de l’acció. Durant el dia d’avui es tallaran diverses carreteres per tal que els manifestants arribin a Barcelona. Molts dels manifestants van passar la nit fora, en poliesportius cedits pels respectius ajuntaments. Els representants de la societat civil independentista van participar en el segon dia de marxes. Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, va sortir des de Manresa, i Marcel Mauri, d’Òmnium Cultural, va participar des de La Garriga.

Milers de persones van ser convocades ahir a dos quarts de 8 del matí a la Ronda de Mar de Vilafranca del Penedès per iniciar la marxa. Gran part dels participants es van anar afegint a primera hora des de les comarques properes. Unes 2.000 persones van reprendre la marxa des d’Igualada. Els manifestants van caminar per l’A-2 i, als vorals de la via, es va anar acumulant gent que els van voler donar suport. Els participants van aprofitar la sonoritat del Túnel del Bruc per cridar proclames en favor de la independència i la llibertat dels independentistes empresonats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats