Lleida
3/14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Balaguer acull el cap de setmana Firauto, la seva fira del vehicle de segona mà i complementsHi haurà un total de 22 expositors i activitats paral·leles


Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona mà i complements, els propers dies 19 i 20 d’octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 28a edició. Cal esmentar que es tracta d’una fira que gaudeix de molta salut, ja que és molt esperada tant pels expositors que hi participen com pels visitants que hi assisteixen.

L’horari de la fira serà, tant dissabte com diumenge, de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 20.00 hores. L’acte inaugural serà dissabte a les 11.00 hores i serà presidit pel diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert Bernaus.

Els 22 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques fins a les més sofisticades.  Tots ells sota la Q de la qualitat com a segell de la Fira. També hi haurà representats altres sectors, com són els remolcs i la maquinària industrial, el complements pels automòbils, l’àudio i també  la retolació de vehicles. 

Dins el marc de la fira hi tindrà lloc activitats paral·leles per tal d’atraure a diferents sectors de públic. En aquest sentit, pels petits s’instal·larà novament al darrera del pavelló un circuit inflable amb quatre vehicles elèctrics i també hi haurà un circuit d’‘slot’ (vehicles teledirigits).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats