Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Barbens impulsa un nou programa per promoure la cultura i el patrimoniEl cartell d’activitats continua el 14 de març amb la xerrada de la comissària de l’any Pàmies, Montse Barderi


L’Ajuntament de Barbens arrencava aquest diumenge el projecte de Primavera Cultural amb els actes del Dia de la Dona, un punt de partida per una agenda d’activitats que recorrerà els àmbits del feminisme, la literatura, la cultura popular, el teatre i la història local amb l’objectiu de promoure la cultura i el patrimoni local, del municipi del Pla d’Urgell.

El diumenge 8 de març es va inaugurar l’exposició Wabi Sabi, la bellesa de la imperfecció, de la fotògrafa local Sara Caelles, una mostra que es podrà visitar a la planta baixa de l’Ajuntament. Fins al 31 de maig el matgeig espai acollirà les exposicions; Una literatura pròpia, dones escriptores, de l’Institut Català de les Dones; Dones amb turbant, de la pintora local Lola Chacón i els Gegants del Pla d’Urgell.

El cartell d’activitats continua el 14 de març amb la xerrada de la comissària de l’any Pàmies, Montse Barderi, sobre la vida i l’obra de Teresa Pàmies i també presentarà la seva novel·la La memòria de l’aigua. El 28 de març estarà dedicat a la festa popular amb la Trobada Gegantera del Pla d’Urgell. El teatre també estarà present amb la representació de l’obra La Rambla de les floristes, el clàssic de Josep Maria de Sagarra, que durà a terme la companyia Agropecuària. La Diada de Sant Jordi, extensiva a tots els vins i la quitxalla de l’escola Sant Roc. I la visita teatralitzada el 31 de maig finalitzarà els actes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats