Lleida
17/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Baró tornarà a presidir la FAVLL i incorpora a tres nous líders veïnalsS'hi incorporen Francesc Montardit, de Vallcalent; la secretària, Marisa Arias, de Templers-Escorxador i la subsecretària, Cristina Armengol, de Cavallers.


L'actual president de la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida (FAVLL), Toni Baró, tornarà a renovar el seu càrrec, tot i que al maig dubtava si presentar la seva candidatura. "M'han insistit molt per donar continuïtat i seguirem", va dir Baró, líder de l'única candidatura que es presenta per dirigir l'FAVLL els propers 5 anys i que inclou cares noves.

Els nous són el vicepresidentse segon, Francesc Montardit, de Vallcalent; la secretària, Marisa Arias, de Templers-Escorxador i la subsecretària, Cristina Armengol, de Cavallers. Per contra, a més de Baró repeteix Rafa Martínez, de Pardinyes, com a vicepresident primer; Juan Gallardo, de Magraners, com a tresorer i Dolors Comes, de Grenyana, com comptadora. Segons Baró, es tracta d'una candidatura "molt preparada, que tot i que tots estan actius laboralment faran un gran esforç per fer un pas endavant en un moment complicat, de molts canvis a la Paeria".

En aquest sentit, ha afegit que ja ha mantingut diverses trobades amb l'alcalde, Miquel Pueyo, i amb diferents regidors del nou govern. "Cal estar a l'expectaviva i tenir paciència", va dir, alhora que va emfatitzar que la màxima prioritat actual és estar atents al proper pressupost municipal. Finalment, Baró va comentar que la futura junta ja s'aplicarà el nou estatut de la FAVLL que, entre altres coses, estableix cinc anys de mandat, "de manera que ja no coincidirem amb les eleccions municipals". A més, el president estarà facultat per comissionar a qualsevol soci d'una associació de veïns per a que vagi a les comissions de la Paeria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats