Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Bartomeu ratifica que Valverde té tot el suportDemana posar en valor el títol de la Copa del Rei


El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va tornar a garantir ahir que l'entrenador del primer equip, Ernesto Valverde, compta amb tota la confiança de l'entitat, encara que va admetre que això no evitarà "ser autocrític" dins del club.

Amb motiu de la reunió de la junta directiva amb 201 senadors, dels mil de què consta aquest òrgan del club, el president del Barça va subratllar sobre Valverde: "Confiem plenament en ell".

El president va animar els aficionats a bolcar-se per donar suport als jugadors a la final de la Copa del Rei de demà a Sevilla contra el València i va reflexionar el següent sobre el trofeu: "No podem desmerèixer el títol de Copa. Vostès, senadors, saben més que ningú valorar un títol, perquè no sempre ha estat així ".

"Després de la Copa podem seguir analitzant i treure conclusions. La junta directiva afronta els dos anys de mandat que ens queden amb la màxima força per l'experiència acumulada ", va afegir. L'acte es va dur a terme a l'Auditori 1899, al costat del Camp Nou, i allà Bartomeu va intervenir des d'un faristol durant dotze minuts en un discurs llegit. D'altra banda, el Barça va fer oficial ahir el fitxatge del jove jugador holandès Ludovít Reis.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats