Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h


Bellvís ret homenatge a Joan Baró i Ramon Pereta, veïns empresonats al camp nazi de Mauthausen



Es projectarà la pel·lícula ‘El Fotògraf de Mauthausen’


L’Ajuntament de Bellvís compta amb la col·laboració de l’entitat l’Amical de Mauthausen per a dur a terme el cicle d’activitats al voltant de les deportacions i les reclusions de catalans en els camps d’extermini alemanys.

L’Ajuntament de Bellvís ha organitzat un cicle d’activitats al voltant de les deportacions i els camps d’extermini. Una iniciativa que tindrà com a eix principal l’exposició “Resistents i deportades”, una mostra sobre la història de la resistència i la deportació femenina en els anys de la Segona Guerra Mundial. Les imatges, que han estat cedides per l’entitat Amical Mauthausen, es podran veure al Casal Cultural Sebastià Serrano, del 20 de febrer al 10 de març.  En les mateixes dates i a la Biblioteca Municipal es ret homenatge als bellvisencs Joan Baró, i Ramon Pereta, que van estar empresonats en el camp de Mauthausen, amb una mostra de material personal d’ambdós deportats.

Completa el cicle la xerrada de Josep San Martín, el dia 20 de febrer i la projecció de la pel·lícula “El fotògraf de Mauthausen”, el 9 de març.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats