Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/hBoikot i The Pink Goats, caps de cartell de la Festa Major de CerveraEl grup madrileny actuarà a la Segarra el proper 21 de setembre


Finalitzat l'Aquelarre, Cervera ja es prepara per a la celebració del seu Festa Major, que comptarà amb un cartell musical liderat pels madrilenys Boikot i el grup de versions The Pink Goats.

"Continuem apostant per unes festes carregades de talent i amb una gran varietat d'estils musicals amb l'objectiu de construir unes festes on tothom tingui el seu espai". Així s'expressava el regidor de festes, Marc Llorens, durant la presentació del programa de la Festa Major que musicalment encapçalaran els grups Boikot i The Pink Goats. El punk i l'ska dels madrilenys es combinarà amb les versions rockeres dels locals The Pink Goats i la música electrònica del Dj David Beats. El concert se celebrarà el dissabte 21 de setembre, en la que serà una de les nits més destacades d'unes festes que se celebraran del 12 al 23 de setembre i que ompliran de la ciutat d'activitats culturals i festives.

Llorens també va reivindicar "la qualitat humana i els valors de tots els artistes contractats". Boikot és un grup madrileny amb un estil molt variat que va començar a tocar l'any 1987 i que amb el pas del temps s'ha convertit en un grup de talla internacional. Per la seva banda, The Pink Goats és una jove banda de Cervera que fa versions de rock, ska, funk i punk de grups tan coneguts pel públic com Fito i Fitipaldis, Red Hot Chilli Peppers o Lax'n'Busto. Cal destacar que tots els concerts de la Festa Major són gratuïts i se celebraran al pavelló Polivalent.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats