Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hCacen a dos xòfers en contra direcció a Onze de Setembre i l'LL-11Els dos conductors també van donar un resultat positiu en alcoholèmia


La Guàrdia Urbana va denunciar dissabte i va realitzar les corresponents diligències penals contra dos conductors que anaven en direcció contrària. El primer cas va ser a les 3.45 hores, quan una patrulla va veure a l'Avinguda de les Garrigues com un turisme s'incorporava a l'LL-11 en sentit contrari a molta velocitat. El xofer va fer cas omís a les indicacions i en Victoriano Muñoz va seguir en sentit correcte fins a desviar pel carrer Almeria. En Palauet va ser aturat i el conductor, de 21 anys, va donar un positiu de 0,78 mg/l en alcoholèmia.

Posteriorment, a les 6.25 hores al Passeig Onze de Setembre els agents van rebre un avís dels Mossos que havia parat a conductor que anava en sentit contrari. En aquesta ocasió, el xofer va donar un positiu de 0,51 mg/l en alcohol.

D'altra banda, un conductor de 50 anys va donar un positiu de 1,64 mg/l en alcohol després de donar diversos cops a cotxes aparcats al carrer Ramon i Cajal quan ell intentava estacionar. Durant el pont van fer diligències penals contra cinc xofers per anar beguts o sense carnet.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats