Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hCalvet garanteix que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020El conseller de Territori defensa que l'obra no ha estat aturada ni un sol dia i que ja s'ha trobat una nova empresa després que es rescindís el contracte de l'anterior


El conseller de Territori, Damià Calvet, ha garantit que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020. En la sessió de control al Govern, preguntat per la construcció del túnel, Calvet ha explicat que les obres estan avançant "amb normalitat" i que estaran acabades "quan toca", a finals del 2020.

El conseller ha explicat que després d'un conflicte entre les dues empreses que hi treballaven, se n'ha rescindit el contracte d'una i ja s'ha trobat una nova empresa per fer les voladures a la galeria auxiliar. "Els treballs no s'han aturat ni un sol dia", ha insistit el conseller, que ha criticat les "intoxicacions mediàtiques i socials" en aquesta qüestió. Calvet ha recordat que aquesta obra suposa un gran esforç per part del Govern i ha afirmat que significarà més confort i més seguretat en aquesta via.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats