Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/hCampanya del Grup Alba de Tàrrega per recollir fons per una nova fusteriaSerà un espai terapèutic i a més donarà feina


El Grup Alba, de Tàrrega, vol reobrir una fusteria que té per objectiu iniciar una nova activitat empresarial que pugui generar llocs de treball i, alhora, pugui ser un espai creatiu i terapèutic. Per fer-ho, l’entitat opta a guanyar un premi de 1.500 euros, atorgats pel portal www.migranodearena.org. Abans, però, hauran de recaptar microdonacions en aquest mateix portal que sumin 3.300 euros.

Per aquest motiu, van engegar aquest divendres una campanya. En l’activitat de fusteria hi participen 32 persones amb discapacitat i malaltia mental. El projecte ha estat un dels nou que el portal ha escollit a tot l’Estat. Des de l’entitat expliquen que fa 2 anys es va iniciar un taller de fusteria amb un grup de persones del Centre Ocupacional del Grup Alba a les instal·lacions de l’entitat, però no ha estat fins aquest any que ha sorgit l’oportunitat de llogar una fusteria equipada amb maquinària especialitzada per poder impulsar amb les màximes garanties aquest servei. L’activitat de la fusteria se centrarà en dues línies concretes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats