Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Cappont exigirà les reformes en el seu Casal Social després de saber que el projecte es va desestimarLa Paeria va anteposar ombrejar la Passarel·la del Liceu Escolar a altres actuacions presentades


Els veïns de Cappont se senten indignats pel resultat de la decisió després dels pressupostos participatius de 2017 amb els quals es volia arreglar el Casal Social del barri.

L'Associació de Veïns de Cappont es va reunir ahir amb la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre. En aquesta reunió, els veïns van poder conèixer l'estat en què es troba el resultat dels Pressupostos Participatius de 2017, en els quals van empatar dos projectes a desenvolupar en el barri: les millores del Casal Social de Cappont i la cobertura de la Passarel·la del Liceu Escola amb lones per a crear ombra a l'estiu. Ferre va informar l'associació que, en el moment en què es va dur a terme la resolució sobre aquests pressupostos, l'anterior regidor competent del govern de la Paeria, va optar per dur a terme el projecte de la passarel·la. "Ens ha sorprès que l'antic consistori volgués dur a terme aquesta actuació, que ens sembla impossible d'executar" va argumentar la presidenta de l'associació veïnal Veni Ros i va afegir que "ens agradaria saber les raons que van motivar aquesta decisió en lloc de destinar el pressupost als arranjaments que requereix el nostre Casal Social".

Els arranjaments del projecte desestimat contemplaven treballs de pintura, renovació dels endolls i la instal·lació d'aire condicionat en l'edifici, especialment en l'espai de la biblioteca, on es realitzen activitats que "haurem d'anul·lar a causa de la calor que s'acumula en els mesos d'estiu" va dir Ros, i va agregar que "no ens sentim recolzats per les institucions, independentment del seu color polític o el seu rang de responsabilitat municipal" i van afegir que demanaran explicacions sobre la partida pressupostària que no es va dedicar en el seu moment al barri de Cappont.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats